Starters

Heeft u altijd al voor uzelf willen beginnen en heeft u een droom als zelfstandig ondernemer? Blaak Administratie helpt u deze droom waar te maken!

Zelfstandig ondernemers hebben belastingvoordelen

Vooral in moeilijke economische tijden kan het starten als zelfstandig ondernemer voordelen bieden.  Met de gewijzigde wetgeving wordt het bijvoorbeeld nog aantrekkelijker om (parttime) te starten. Zelfstandig ondernemers hebben meer belastingvoordelen dan particulieren in loondienst en houden netto meer over.

Weloverwogen keuzes op fiscaal gebied

Als startende ondernemer ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Iedereen geeft goed bedoelde adviezen, de Kamer van Koophandel overstelpt u met informatie, de Belastingdienst stelt vragen, de bank wil van alles weten en ga zo maar door. Wij begeleiden starters graag in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en in het nemen van de juiste beslissingen. Niet alleen op administratief en fiscaal gebied, maar ook in relatie tot bijvoorbeeld uw verzekeringen, personeel en rechtsvorm.

Speciale tarieven voor starters

Aangezien het starten van een onderneming al geld genoeg kost, hanteren wij speciale tarieven voor starters en bieden een korting op onze tarieven. Wij willen ons graag bewijzen tijdens de begeleiding van starters en vertrouwen op een langdurige relatie.

Heeft u nog vragen?

Of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!