Wij zijn er voor ZZP’ers, eenmanszaken en (klein) MKB

Blaak Administratie heeft ervaring met diverse vraagstukken. Of u nu uw complete administratie wilt uitbesteden, de jaarrekening wilt laten opstellen of financieel advies wilt over de toekomst van de onderneming.

Financiële dienstverlening voor ondernemers

Ondernemers kunnen bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Administratie: online, op locatie of volledig uitbesteden
  • Financiële detachering
  • Salarisadministratie
  • Online boekhouden met de i-Muis
  • Belastingadvies
  • Jaarrekening opstellen
  • Overige financiële dienstverlening(o .a. wijziging bedrijfsstructuur, bedrijfsopvolging, pensioenen en lijfrente, opstellen diverse overeenkomsten)

Met Blaak Verzekeringen, Blaak Hypotheken, Blaak Makelaardij en Blaak Zetten (regiobank vestiging) kunnen we alles aanbieden onder hetzelfde dak.

Er wordt in diverse media veel gecommuniceerd over een ernstige kwetsbaarheid in software van Apache. Deze software wordt gebruikt in webapplicaties en allerlei andere systemen. Wij maken GEEN gebruik van Apache Log4j. Uw administratie is bij ons in veilige en goede handen. Onze softwarepakketten hebben dus geen last van dit beveiligingslek. U hoeft zich geen zorgen te maken en u hoeft zelf geen actie te ondernemen.

Beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid

Blaak Administratie hanteert strakke procedures en protocollen om beveiligingsrisico’s te voorkomen en indien nodig zo spoedig mogelijk te detecteren. Voor ons staat de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw (bedrijfs)administratie voorop.

Wij zorgen altijd voor back-ups van belangrijke bedrijfsdata. Het aantal pogingen van hackers om systemen van bedrijven binnen te dringen neemt toe. Wij zijn daar alert op! Mocht u toch meer willen weten dan kunt u natuurlijk altijd even bellen of een e-mail aan ons sturen. Wij helpen u graag!

Blaak Administratie denkt met u mee

Veel ondernemers hebben te weinig tijd om een gedegen financiële administratie te voeren. Toch vindt elke ondernemer het belangrijk om inzicht te hebben in de financiële situatie van het bedrijf. Op basis daarvan kunt u adequaat beleid voeren en plannen maken voor de toekomst. Met een gedreven partner zoals Blaak Administratie krijgt u altijd open en eerlijk advies, specifiek voor uw bedrijf. Om dit te bewerkstelligen, vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Hierdoor kunnen we u en uw onderneming beter leren kennen en daardoor beter met u meedenken.

Zakelijk en privé

Voor een ondernemer liggen zakelijk en privé vaak erg dicht bij elkaar. Sterker nog, op financieel gebied lopen deze vaak in elkaar over. Onze dienstverlening stopt dan ook niet bij uw bedrijf. Ook over de combinatie zakelijk en privé kunnen wij u voorzien van een passend advies, bijvoorbeeld over de voortzetting van uw bedrijf of over uw pensioen.

Wilt u meer informatie over ons administratiekantoor?

In Wijchen:

Heumenseweg 3
6603 CW Wijchen
024 3660076 of via 024 366 0000
info@blaakadministratie.nl

In Werkendam:

Papaver 21
4251 JM Werkendam
024 3660076 of via 024 366 0000
info@blaakadministratie.nl

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden.