Belastingaangifte

  • Het maximale uit de aangifte halen

  • Een correcte aangifte

  • Alle veranderingen tellen mee

Hoe kunt u de belastingaangifte het beste aanpakken?

Met onze tips hebt u alles bij de hand en haalt u het maximale uit uw aangifte inkomstenbelasting.

Blaak Administratie helpt u graag bij het beoordelen van ontvangen aanslagen en het indienen van uw (voorlopige) aangifte inkomstenbelasting. Gebruik onze kennis om een correcte aangifte in te dienen en zo min mogelijk belasting te betalen.

Veranderingen in 2020

Hebt u in 2020 een nieuw huis gekocht, bent u misschien gescheiden of bent u een onderneming gestart? In deze situaties is een professioneel advies inwinnen sowieso raadzaam. En daarvoor hoeft u niet eerst de aangifteperiode af te wachten.

Welke belastingvoordelen zijn er voor u?

Ondernemers kunnen gebruikmaken van verschillende belastingvoordelen zoals zelfstandigenaftrek, startersaftrek en de mkb-winstvrijstelling. De Belastingdienst moet u wel zien als ondernemer. Daarvoor moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Bent u ook op de hoogte van aftrekposten als meewerkaftrek, stakingsaftrek en investeringsaftrek? Wij lopen deze aftrekposten met u door.

Service van Blaak Administratie

Wij beoordelen uw bestaande administratie, jaarrekening en/of belastingaangifte(s), wij hebben een speciale overstapservice. Uit onze praktijkervaring blijkt er vrijwel altijd (financieel) voordeel te behalen.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via 024-3660076 of stuur een mail naar info@blaakadministratie.nl